Menu

Lezing / Introductie Verbindende Communicatie
18.01.19

Wat is Verbindende Communicatie, ook wel 'Geweldloze Communicatie' en wat kun je ermee in je leven privé en op het werk?

Ik geef vele lezingen in het onderwijs, aan artsen, mediators, in de zorg en nu ook voor algemeen publiek over deze (voor mij) mooie filosofie en praktische levenswijze.

De basis van Verbindende Communicatie is 'empathie' (niet te verwarren met sympathie!), voor jezelf en de ander, waarmee je komt bij de universele menselijke waarden. Vanuit erkenning van de wederzijdse behoeftes kan je op zoek gaan, in elke situatie, naar manieren om ieders behoeftes / waarden / drijfveren te vervullen, zonder jezelf of de ander (of de planeet) ‘geweld’ aan te doen.

Ik ervaar het als een niet-therapeutische, heldere methode die draait om: bewustzijn van oordelen, (h)erkennen van gevoelens, bewustzijn van behoeftes, verantwoordelijkheid nemen om jouw behoeftes te vervullen, concrete stappen zetten.

Je kunt naar deze lezing komen om te kijken of een basistraining (2 dagen) iets voor jou is. Trainingen die ik vanaf 2019 in Zutphen regelmatig zal geven. Ook kun je komen om te kijken of een maatwerktraining iets voor jouw bedrijf is, of voor jouw team. Ook kun je komen om iets van levenswijsheid toe te voegen aan de wijsheid die je al hebt. Ik hoop je te ontmoeten!

Praktische informatie

Start Datum: 18.01.19
Datum/Tijd: 16:00 - 17:30
Locatie: Pakhuis Noorderhaven
Adres: Noorderhavenstraat 49
Plaats: Zutphen
Prijs: Richtlijn 20,-- (bijdrage naar eigen inzicht en draagkracht)


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Lezing / Introductie Verbindende Communicatie met startdatum 18.01.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander


Arnhem en Zutphen

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK nr: 09196466

22.2 825 21