Menu

Avondcursus Geweldloze Communicatie (6x op woensdag)
20.02.19

Verbeter je communicatievaardigheden. Leer te luisteren naar jezelf, ('wat wil ik?') en te luisteren naar de ander ('waar gaat het jou om?'). Ontdek hoe je je kan uiten met respect voor jezelf en je gesprekspartner op een manier dat er verbinding blijft.

We gaan oefenen met concrete verzoeken doen, 4 manieren van reageren en de vraag horen achter het oordeel. Zo wordt jouw taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend. Je oefent steeds met situaties uit jouw dagelijkse leven. Je krijgt concrete handvatten om thuis mee aan de slag te gaan en kan dit weer inbrengen in de volgende bijeenkomst.
Vaardig worden in Geweldloze Communicatie is je een taal eigen maken die voorbij oordelen gaat, waardoor er contact en begrip ontstaat. Het gedachtegoed bewijst al 45 jaar zijn waarde bij onderhandelingen op de werkvloer, op school en in de thuissituatie.

* De kosten voor deze training zijn € 60,-. Daarnaast bepaal je zelf wat je met plezier kan geven als bijdrage voor de training. Bedenk hierbij dat deze training een onderdeel uitmaakt van mijn basisinkomen en dat wat je geeft dus een bruto vergoeding voor mijn voorbereiding en werk op deze dagen is.


•Incl documentatie en het boek Geweldloze Communicatie, ontwapenend, doeltreffend en verbindend van Marshall B. Rosenberg.

Praktische informatie

Start Datum: 20.02.19
Datum/Tijd: In totaal 6 keer. Volgende bijeenkomsten 6, 13, 20 en 27 mrt en 3 april
Locatie:
Adres: Troelstraweg 79
Plaats: De Bilt
Prijs: € 60,- voor de onkosten. Daarnaast bepaal je zelf wat je wilt bijdragen voor de training.
Website: www.communicerenvanuitjehart.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Avondcursus Geweldloze Communicatie (6x op woensdag) met startdatum 20.02.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK nr: 30260110

13.3 826 21