Menu

Verdiepingsworkshop: Connectie in Conflicten
19.01.19

Verbinden in conflict, dat klinkt als een onmogelijkheid. En toch weet ik dat het kan! Dankzij Geweldloze Communicatie en verbindende gesprekken ontdekte ik dat conflict op zich niet schadelijk is voor de verbinding. Alleen het niet oplossen ervan is dat wel. Conflict ontstaat simpelweg wanneer mensen verschillende dingen willen. Maar hoe we met deze verschillen omgaan is wel heel bepalend. Trek jij jezelf terug als er conflict is. Geef je jouw behoeften op om de lieve vrede te bewaren? Of ga je er hard in en sta je als kemphanen tegenover elkaar?

Deze workshop is voor jou als je een stevige basiskennis hebt van het Geweldloze Communicatiemodel. Je hebt al geoefend met luisteren naar je kind en ervaart meer verbinding met jezelf en je persoonlijke grenzen. Maar in een conflict kun je nog makkelijk je innerlijke rust kwijtraken. Je gedachten beginnen te focussen op wat je kind fout doet en je verliest het contact met wat je werkelijk wil en nodig hebt. Zo beland je snel in een winnaar/verliezer situatie of je sluit een compromis. Na deze workshop weet je hoe je kunt verbinden met ieders diepere waarden en verlangens zonder dat de boosheid je overneemt. Je hebt geoefend met in dialoog gaan (soepel switchen tussen uiten en luisteren) terwijl je verbonden blijft met jezelf.

In deze intensieve dagworkshop ga je op onderzoek en handvatten vinden om anders met de conflicten thuis om te kunnen gaan. Zo leer je ondermeer:

• In verbinding blijven tijdens een conflict
• De kunst van dialoog (soepel switchen tussen uiten en luisteren)
• Conflicten transformeren naar dieper vertrouwen
• Het weer goedmaken op een authentieke manier
• Vragen om wat je nodig hebt en staan voor je grenzen
• Omgaan met innerlijk conflict
etc. etc.

Het wordt een intensieve zaterdag waarin je een hele dag wordt ondergedompeld in een Geweldloze Communicatie community en als groep empatisch begeleid terwijl je, in een veilige niet-veroordelende omgeving, aan de slag gaat met voorbeelden uit je eigen leven. Zo werkend krijg je persoonlijke inzichten die je helpen anders kijken naar conflict en concrete handvatten om conflicten binnen je gezin met compassie én echtheid aan te gaan.

WAAR/WANNEER:
Op zaterdag 19 januari 2019 van 10:00 – 17:00 bij Zwamabayo Zwangerschapsyoga Houten (Peppelkade 48).

VERDIEPING:
Deze workshop is voor iedereen met een stevige basiskennis van Geweldloze Communicatie (tenminste 24 uur training bij een gecertificeerde trainer), en het aandurft om op onderzoek te gaan in de dynamiek van strijd binnen het gezin. Voor verdere verdieping van de vaardigheden en inzichten die je krijgt aangereikt tijdens deze workshop kun je als aanvullende stap ook de workshop Ruzie & Rivaliteit overwegen. Twijfel je of deze workshop aansluit op wat je zoekt/jouw basiskennis, neem dan gerust contact op, zodat we samen uit kunnen vinden of je er voldoende uit kunt halen voor jezelf.

TRAINERS:
Astara Lieuw-On en Jort Bijleveld beiden Certified Trainers bij het Center for Nonviolent Communication.

INVESTERING:
Kies zelf hoeveel je aan ons wilt geven in ruil voor de workshop op een schaal tussen €95,- en €155,-. Hiervoor krijg je een ochtend en middag workshopsessie, materialen, koffie, thee en snacks, plus veel inzichten en ook concrete vaardigheden waarmee je de kwaliteit van je leven en relaties onmiddelijk kunt verbeteren. Voor de lunch willen we je vragen iets mee te nemen om te delen tijdens de potluck. Vraag naar de kortingsmogelijkheden als de kosten een belemmering voor je zijn om mee te doen.

Om je in te schrijven, meld je je aan via de website. Na ontvangst van je aanbetaling van €45 krijg je een factuur en is je plaats in de workshop gereserveerd: http://www.ouderschapmetcompassie.nl/product/aanbetaling-conflict-houten/. De rest van het bedrag vragen we je om in de week na afloop van de workshop te voldoen.

Praktische informatie

Start Datum: 19.01.19
Datum/Tijd: Een dagworkshop op zaterdag van 10:00 - 17:00
Locatie: Zwamabayo
Adres: Peppelkade 48
Plaats: Houten
Prijs: €95 - €155
Website: www.ouderschapmetcompassie.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Verdiepingsworkshop: Connectie in Conflicten met startdatum 19.01.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Astara Lieuw-On

Astara Lieuw-On

Aarhuispad 35
3067 PR Rotterdam
084-0032383
info@zayma.com

info AT zayma DOT com

www.zayma.com

KvK nr: 53663128

9.8 709 19