Menu

2-Daagse: 'Over grenzen' (za/zo)
03.11.18

Ontdek waar je grenzen liggen, hoe je daarachter komt en hoe je die helder aangeeft.
Leer 'nee' zeggen en ontvangen en tegelijk in contact te blijven. Ga op ontdekkingsreis in contact met jezelf, de ander en de ruimte daartussen (minimaal 1 dag GC-ervaring).

Vaardigheid

Dit weekeinde oefenen we met het aangeven, inschatten en ontvangen van grenzen. Wat gebeurt er als je toegeeft aan 'manipulatief' of 'dwingend' gedrag? Of juist je poot stijf houdt? Je krijgt kaders aangereikt, die houvast geven in jouw proces en werkt je eigen thema's uit. Met de groep ontdek en ontwikkel je vaardigheden, om trouw te blijven aan jezelf, met respect voor de ander.


Voor wie?

Deze training is voor mensen die makkelijk, moeilijk, dwingend of helemaal niet hun grenzen kunnen aangeven. Voor makkelijke praters, die, in al hun assertiviteit of enthousiasme, nu willen leren luisteren naar de grenzen van de 'stillen'. Deze training is ook voor mensen die overdonderd en verward raken (wanneer anderen helder hun grens aangeven) en na verloop van tijd 'ineens' exploderen....


- Een training voor iedereen die authentiek en waardig in contact wil zijn met de ander. -

Wat gaan we doen?

Dit weekeinde ontdek je dat begrenzing vrijheid geeft. Je krijgt inzicht in gangbare relatie-dynamieken. Je wordt je bewust welke invloed stem & lichaamstaal hebben en oefent met eigen onderwerpen, zodat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. We werken met inzichten, nonverbale en verbale (GC) oefeningen, de kracht van intentie en laten ons inspireren door de wijsheid van de groep.


Interesse?

Lees onderstaande informatie en schrijf je in via de velden onderaan, of laat daar weten dat je geïnteresseerd bent. Bel me gerust als je vragen hebt (06 15165652). Ik kijk ernaar uit samen grenzen te verkennen, ontdekken, aangeven en respecteren!

OP EEN RIJTrainingsdagen: 'Over Grenzen' (za. 3 en zo. 4 november 2018)
Tijd: Deur open vanaf 9.10 uur | Start op de stoel om 9.30 uur | Einde uiterlijk 17.00 uur.
Aantal deelnemers: Minimaal 8, maximaal 14
Trainer: Susana Rusch (CNVC gecertificeerd).
Bagage: Je hebt minimaal 1 dag GC gevolgd en bent bekend met de 4 Elementen: Waarneming, Gevoel, Behoefte en Verzoek en hun valkuilen. Dit vanuit verlangen naar efficient tijdgebruik, effectieve ondersteuning en 'samen opgaan'. Bel of mail me bij vragen hierover (Susana: 06 15165652)
Locatie: Pr. Hendriklaan 73 in Bilthoven (zie foto's hieronder)
Investering: Kies je investering als particulier op basis van kunnen en gunnen in een glijdende schaal van € 360,-- tot € 220,--. Als je meer kunt bijdragen, blijkt het makkelijker om mensen met minder geld te laten deelnemen. ZZP: € 380,-- Bedrijfstarief € 520,--. De tarieven vrijgesteld van BTW.
Inclusief: Fruit, koffie en thee met lekkers en soep bij de lunch (neem zelf je lunch mee, vegetarische soep wordt verzorgd. Op 10 min. lopen is ook een winkelcentrum met viswinkel, etc.) Verder zit bij de prijs inbegrepen een hand-out en andere materialen die je mee kunt nemen.
Uren opleiding: Effectief 13 uur opleiding GC

Praktische informatie

Start Datum: 03.11.18
Datum/Tijd: 3 en 4 november 2018 van 09:30 - 17:00 uur
Locatie:
Adres: Prins Hendriklaan 73
Plaats: Bilthoven
Prijs: € 360,-- tot € 220,-- (kies je bedrag). ZZP: € 380,-- Bedrijfstarief € 520,--. Tarieven vrijgesteld
Website: www.communicatiezin.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor 2-Daagse: 'Over grenzen' (za/zo) met startdatum 03.11.18
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Susana Rusch

Susana Rusch

Prins Hendriklaan 73
3721 AP Bilthoven
06 151 656 52

susana AT communicatiezin DOT nl

www.communicatiezin.nl

KvK nr: 30201658

14.0 834 21