Menu

Van Diagnoses naar Drijfveren: training voor huisartsen
28.01.19

We leven in een maatschappij waarin oordelen zo in onze taal verweven zijn, dat we het nog amper doorhebben. En categoriseren maakt het werk van de huisarts wel overzichtelijker. De klinische blik gebruiken we ook om een persoonlijkheid in te schatten. Daardoor zijn we tenslotte beter voorbereid. De vraag is in hoeverre de ander zich prettig voelt wanneer de huisarts ‘al zo’n beetje doorheeft hoe hij in elkaar zit’. En of we ons zelf er echt prettig bij voelen. Hoeveel moeite doen wij om voorbij het masker van de ander te kijken? En kunnen we dat wel, als we ons eigen masker liever niet zien? Hoe ons weekend was, bepaalt hoe de maandagochtend voelt. Hoe we ‘s ochtends beginnen aan het spreekuur, maakt alle verschil hoe het spreekuur loopt.

Hoe je met jezelf omgaat, bepaalt hoe je met de ander omgaat.
- Ben je soms kort van lont tijdens je werk?
- Heb je een collega tegen wie je niet makkelijk alles zegt?
- Voel je je moe na bepaalde gesprekken zonder dat je begrijpt waarom?

Geweldloze communicatie geeft de meest heldere en krachtige verduidelijking van de psychologische dynamiek tussen mensen. Door je eigen gedrag te begrijpen, kun je andere keuzes maken- en anderen beter begrijpen.

Geaccrediteerde nascholing voor huisartsen. Aanmelden is makkelijkste rechtstreeks via organisator ELANN: https://www.elann-nascholingen.nl/cursus/670/van-diagnoses-naar-drijfveren-geweldloze-communicatie-v

Praktische informatie

Start Datum: 28.01.19
Datum/Tijd: 28 januari, 4 en 12 februari 2019
Locatie: Groningen
Adres:
Plaats:
Prijs:
Website: www.elann-nascholingen.nl


* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Yvonne Jeucken

Yvonne Jeucken


Groningen


info AT hartigetaal DOT nl

www.hartigetaal.nl

KvK nr:

14.1 801 21