Menu

TURBO TRAINING zomer zesdaagse, Geweldloze Communicatie
13.06.21

Wil je verbindend communiceren en GC graag snel, soepel en op een natuurlijke wijze onder de knie krijgen; dan is deze zomerse Turbotraining echt iets voor jou!

Voorgaande turbotrainingen zijn met enthousiasme ontvangen. Afgelopen jaar is de training van Frankrijk verplaatst naar een kasteel in Nederland in verband met reisuitdagingen door corona. In 2021 gaan we ervan uit dat we ons, in een ontspannen sfeer op een Franse locatie, opnieuw 6 dagen kunnen onderdompelen in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Mocht door corona het anders lopen is er de mogelijkheid van een locatie in Nederland. Reserveer alvast je plaats!

Deze 6 daagse is geschikt voor beginners en gevorderden (bij voorkeur min.2 dagen GC gevolgd). We zullen intensieve aandacht besteden aan ieders persoonlijke leerwensen en doen veel oefeningen. Ook wat er zich ontwikkelt in de groep zullen we gebruiken voor verdere groei en leren. Je empathie vaardigheden zul je ruim kunnen oefenen onder begeleiding en je krijgt op een zorgvuldige wijze feedback. Je zult flinke stappen gaan zetten in het verdiepen van je vaardigheden EN het leven van Geweldloze Communicatie.

Domaine de Toussacq ligt in Île-de-France (1,5 uur van Parijs), nabij de middeleeuwse stad Provins. Het verblijf is volpension, dus met ontbijt, een heerlijke lunch en een diner, dat door een enthousiaste keuken staf wordt samengesteld, met oog voor dieetwensen. In de sfeervolle kamers, binnenruimtes, eetruimte met haard en paradijselijke plekjes in de tuin, is het heerlijk vertoeven. Naast leren en oefenen zal er ook ruimte en tijd zijn voor ontspanning en genieten van de schoonheid, natuurlijke omgeving en authentieke sfeer.

Praktische informatie

Start Datum: 13.06.21
Datum/Tijd: Van zondag 13 tot en met zaterdag 19 juni 2021 |
Adres: Domaine de Toussacq, Île-de-France, Frankrijk
Plaats: Mocht door corona het anders lopen is er de mogelijkheid van een locatie in Nederland.
Prijs: Particulier €1495,- ZZP €1695,- Bedrijf 2095,- p.p. in 2-pers.kamer. Toeslag 1-pers.kamer€250,-
Website: www.therabalvers.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor TURBO TRAINING zomer zesdaagse, Geweldloze Communicatie met startdatum 13.06.21
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Thera Balvers

Thera Balvers

Rozenhof 33
3311 JT Dordrecht
06-18156477

thera.balvers AT gmail DOT com

www.therabalvers.nl

KvK/ondernemingsnummer: 23092998