Menu

TURBO TRAINING IN EEN KASTEEL, Geweldloze Communicatie
14.06.20

Wil je graag leren communiceren op een manier waardoor verbinding ontstaat EN wil je het graag snel onder de knie krijgen; dan is deze 6-daagse training, die Thera Balvers organiseert, heel geschikt voor jou.

In een ontspannen sfeer, in een romantisch kasteel in Frankrijk word je 6 dagen ondergedompeld in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Deze 6 daagse is geschikt voor beginners en gevorderden (voorkeur is wel dat je minimaal 2 dagen hebt gevolgd). De theorie komt aan bod, we doen veel oefeningen en zullen ook werken met wat zich aandient. Je empathie vaardigheden kun je ruim oefenen en je krijgt op een zorgvuldige wijze feedback. Terugkijkend zul je ervaren dat je flinke stappen gezet zult hebben in het verdiepen van je vaardigheden EN het leven van Geweldloze Communicatie.

Er zal ook ruimte en tijd zijn voor ontspanning en het genieten van de schoonheid in en om het kasteel met vele authentieke details. De kamers bevinden zich aan de voorzijde van het kasteel op de eerste en tweede verdieping. Het sanitair bevindt zich niet op de kamers, maar wel in de directe nabijheid van de kamers en is schoon en hygiënisch.

In de tuin, met allerlei idyllische plekjes, is het heerlijk vertoeven.

Het verblijf is volpension, dus een ontbijt buffet, een heerlijke lunch en een diner dat door een enthousiaste keuken staf wordt samengesteld met oog voor dieetwensen. De maaltijden worden genuttigd in de tuin of in de sfeervolle keuken van het kasteel.

Thera Balvers beschikt als internationaal gecertificeerde geweldloze communicatie- trainer en assessor, over diepgaande deskundigheid, naast haar 35 jaar werkervaring in de zorg en welzijn sector als o.a. psychotherapist.

Praktische informatie

Start Datum: 14.06.20
Datum/Tijd: Van zondag 14 tot en met zaterdag 20 juni 2020
Adres: adres volgt nog
Plaats: Frankrijk
Prijs: Particulier €1350,- ZZP €1550,- Bedrijf 1950,- p.p. in 2-pers.kamer. Toeslag 1-pers.kamer€250,-
Website: www.therabalvers.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor TURBO TRAINING IN EEN KASTEEL, Geweldloze Communicatie met startdatum 14.06.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Thera Balvers

Thera Balvers

Rozenhof 33
3311 JT Dordrecht
06-18156477

thera.balvers AT gmail DOT com

www.therabalvers.nl

KvK/ondernemingsnummer: 23092998