Menu

TURBO TRAINING IN FRANKRIJK, Geweldloze Communicatie
14.06.20

Wil je graag leren communiceren op een manier waardoor verbinding ontstaat EN wil je het graag snel onder de knie krijgen; dan is deze 6-daagse training, die Thera Balvers organiseert, heel geschikt voor jou.

In een ontspannen sfeer, in een romantische locatie in Frankrijk word je 6 dagen ondergedompeld in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Deze 6 daagse is geschikt voor beginners en gevorderden (voorkeur is wel dat je minimaal 2 dagen hebt gevolgd). De theorie komt aan bod, we doen veel oefeningen en zullen ook werken met wat zich aandient. Je empathie vaardigheden kun je ruim oefenen en je krijgt op een zorgvuldige wijze feedback. Terugkijkend zul je ervaren dat je flinke stappen gezet zult hebben in het verdiepen van je vaardigheden EN het leven van Geweldloze Communicatie.

Het verblijf is volpension, dus met ontbijt, een heerlijke lunch en een diner, dat door een enthousiaste keuken staf wordt samengesteld, met oog voor dieetwensen.

In de sfeervolle kamers, binnenruimtes, eetruimte met haard en paradijselijke plekjes in de tuin, is het heerlijk vertoeven. Naast leren en oefenen zal er ook ruimte en tijd zijn voor ontspanning en genieten van de schoonheid, natuurlijke omgeving en authentieke sfeer.

Thera Balvers beschikt als internationaal gecertificeerde geweldloze communicatie- trainer en assessor, over diepgaande deskundigheid, naast haar 35 jaar werkervaring in de zorg en welzijn sector als o.a. psychotherapist.

Praktische informatie

Start Datum: 14.06.20
Datum/Tijd: Van zondag 14 tot en met zaterdag 20 juni 2020
Adres:
Plaats: Domaine de Toussacq, Île-de-France, Frankrijk
Prijs: Particulier €1390,- ZZP €1590,- Bedrijf 1840,- p.p. in 2-pers.kamer. Toeslag 1-pers.kamer€250,-
Website: www.therabalvers.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor TURBO TRAINING IN FRANKRIJK, Geweldloze Communicatie met startdatum 14.06.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Thera Balvers

Thera Balvers

Rozenhof 33
3311 JT Dordrecht
06-18156477

thera.balvers AT gmail DOT com

www.therabalvers.nl

KvK/ondernemingsnummer: 23092998