Menu

FRIS! 60 uur GC (2 weekenden + wo-avonden)
15.08.18

laagdrempelig . praktisch . transformerend

Dagen:
Startweekeind: 15+16 september 2018
Woensdagen: 19+26 sep. | 10+17 okt. | 31 okt.+7 nov. | 21+28 nov. | 12+19 dec. | 9+16+23 jan. 2019
Slotweekeinde: 2+3 feb. 2019

Tijden:
Weekeinden van 9.30 uur - 17.00 uur.
Avonden van 19.00 uur - 22.00 uur.


Je GC eigen maken

FRIS! is zo ontworpen dat je veel kunt oefenen. Je kunt instappen zonder enige GC ervaring, maar ook aanhaken als je al eens eerder iets met GC hebt gedaan, dit wilt opfrissen en leren toepassen in de praktijk van alle dag. Omdat je weet dat de kwaliteit van je communicatie de kwaliteit van je leven bepaalt. Deze opleiding bestaat uit 60 uur, verdeeld over 12 wo-avonden, met een weekeinde als start en afsluiting. Zo bouw je direct een band op met elkaar. En leer je de intentie van GC (verbinding) leven en ademen. Je oefent je spreek- en luistervaardigheden, verdiept ze en maakt GC tot iets vertrouwds, met je eigen woorden.

Wat komt aan bod?

Een verschuiving van: macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van moeten naar kiezen. De intentie van Geweldloze Communicatie, èn de methodiek met de 4 Elementen: Waarneming (i.p.v. interpretatie), Gevoel (i.p.v. de gedachte ‘ik voel me aangevallen’), Behoefte (i.p.v. strategie) en Verzoek (i.p.v. eis). Boosheid volledig uiten en het verschil tussen empathie & sympathie. En zelf-empathie, o.a. via het proces van Spijt, het verleden helen en oordelen vertalen. Dit doe je met veel oefening, een buddy en later rollen-spellen (gesprekken oefenen). Want oefening baart kunst.

Waarom FRIS?

Fris is ontworpen om een solide basis- en verdiepingsopleiding GC relatief makkelijk in je leven en agenda te passen. Het ritme houdt je GC-spieren warm zonder spierpijn: We starten met een weekeinde en 4 weken achter elkaar oefenen. Na de herfstvakantie komen we 2 weken achter elkaar samen en dan een week niet (rust). Na de Kerstvakantie, in 2019, komen we 3 weken achter elkaar samen, op 30 januari niet en eindigen we nog voor de voorjaarsvakantie in het weekeinde van 2+3 februari 2019.

De weken dat we niet bij elkaar komen oefen je met een buddy. Overzichtelijk en gunstig qua kosten. De regelmaat nodigt uit tot leren & oefenen enerzijds en tot rust & integratie anderzijds.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OP EEN RIJ

AANTAL:
Minimaal 8 deelnemers, max. 10 (GC ervaring is nodig, wel vragen we commitment. Ook ideaal als je al eens GC hebt gedaan)

TRAINERS:
Susana Rusch en/of Jan Carel van Dorp beiden CNVC gecertificeerd.

LOCATIE:
Amsterdam, 8 min. lopen vanaf Station RAI

INCLUSIEF:
GC-materialen. Fruit, koffie en thee, incl. iets lekkers en/of krentenbrood. Er is soep in de weekeinden, neem zelf je lunch of brood mee.

STUDIEBELASTING:
Ongeveer 14 uur studiebelasting. En 60 contact-uren

INVESTERING:
Kies je investering als particulier op basis van kunnen & gunnen in een glijdende schaal tussen € 1.250,-- en € 975,--. Kun je meer bijdragen? Dan maak je het ons makkelijker om mensen met minder geld te laten deelnemen. ZZP-tarief is € 1.450,--. Bedrijfstarief: € 1.875,--. De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Praktische informatie

Start Datum: 15.08.18
Datum/Tijd: 15+ 16 sep | 12x wo-avond | Einde: 2+3 feb. 2019
Locatie:
Adres: De Klencke 99c
Plaats: Amsterdam
Prijs: Zie tekst
Website: www.communicatiezin.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor FRIS! 60 uur GC (2 weekenden + wo-avonden) met startdatum 15.08.18
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Susana Rusch

Susana Rusch

Prins Hendriklaan 73
3721 AP Bilthoven
06 151 656 52

susana AT communicatiezin DOT nl

www.communicatiezin.nl

KvK nr: 30201658

13.1 834 21