Menu

Intro Avond Geweldloze Communicatie
03.03.20

Ontdek hoe je woorden kunt gebruiken om een diepe verbinding te maken, met jezelf en anderen. Hoe je helemaal eerlijk kunt zijn zonder te oordelen. En hoe je de woorden van de ander empathisch kunt ontvangen, wat er ook wordt gezegd.

Max: 15 deelnemers

Sofie Bakker is internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Zij ontdekte deze visie op communiceren en samenleven in 2006, en volgde sindsdien ruim 80 workshopdagen bij nationale en internationale trainers. Sinds 2010 geeft zij zelf trainingen aan particulieren en in organisasties.


Deelnemers:

"Ik heb met volle teugen genoten van de basiscursus Geweldloze Communicatie. Ik vond je als docent heel helder en rustig en ik heb naast de oefeningen en het cursusmateriaal veel geleerd door slechts te kijken en te luisteren naar jouw manier van communiceren. Dankjewel voor de fijne manier waarop je ons begeleidde."

"Door deze cursus ben ik empathisch gaan luisteren naar mijn kinderen en ik merk hoe zij zich daardoor steeds meer gaan uiten. Ook merk ik hoe ik steeds meer woorden geef aan mijn behoeften, aan wat ik nodig heb."

“Ik wil je laten weten dat ik erg enthousiast ben over de workshop van gisteren. Me verdiepen in geweldloze communicatie is een wens van mij die al wat langer bestaat. Mijn gevoel zegt me dat ik bij jou aan het goede adres bent. De manier waarop je gisteren de workshop deed, gaf me vertrouwen: je stond stevig voor de inhoud en stelde je tegelijkertijd adequaat kwetsbaar op, zodat we aan den lijve konden ondervinden wat geweldloze communicatie inhoudt. Graag tot ziens!”

Praktische informatie

Start Datum: 03.03.20
Datum/Tijd: 20:00 - 22:00
Adres: Poortstraat 32
Plaats: Utrecht
Prijs: 7,50 euro
Website: www.inverbinding.net


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Intro Avond Geweldloze Communicatie met startdatum 03.03.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Sofie Bakker

Sofie Bakker

Apollovlinder 57
3723 RJ Bilthoven
06 25354905

sofie AT inverbinding DOT net

www.inverbinding.net

KvK/ondernemingsnummer: 55353584