Menu

Online Verbindend Communiceren I: Fundament
18.11.20

Deel 1 van de training Verbindend Communiceren duurt 4 dagen en is verspreid over ongeveer 4 weken. Tijdens de training bespreken we de basis van het Verbindend Communiceren, demonstreer ik e.e.a. aan de hand van voorbeelden, ga je vooral zelf oefenen en krijg je spelenderwijs vaardigheid. Een praktijkgerichte training dus. Het gaat niet alleen om het vergroten van kennis en vaardigheden maar tevens om het krijgen van het inzicht dat je staat stelt om helder en effectief te communiceren.

Schrijf je hier in https://www.govertvanginkel.nl/training/verbindend-communiceren-deel-1-fundament/

Het fundament.
Zowel zakelijk als in de privé sfeer kunnen de geleerde vaardigheden direct toegepast worden. Het fundament bestaat in grote lijnen uit de onderwerpen: waarneming, gevoel, behoefte, verzoek en empathie. Verbindend Communiceren is o.m. gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall Rosenberg (Non Violent Communication). Wil je meer weten of jezelf op de training voorbereiden? Blader dan ook eens door zijn boek: Geweldloze Communicatie (Non Violent Communication).

Hoe verloopt deze training?
De opbouw van de training bestaat steeds uit een stukje theorie, een demonstratie en eindigt met een oefening en evaluatie. Hoe meer je jezelf de theorie al eigen hebt gemaakt, hoe makkelijker het oefenen gaat en hoe meer tijd we daaraan kunnen besteden . Deze training is vooral gericht op het verkrijgen van basisvaardigheid. De praktijk leert dat er tijd nodig is om jezelf een andere manier van communiceren eigen te maken en vooral oude gedragspatronen los te laten. Het verloop daarvan is voor iedere deelnemer anders en afhankelijk van de reeds aanwezige vaardigheid bij aanvang van de training. Enig geduld met jezelf kan je helpen om je doel te bereiken.

Voor wie is Deze training geschikt?
Deelnemers aan deze training willen zichzelf, hun inzicht, communicatieve en empathische vaardigheden vergroten. Het beheersen van de Nederlandse taal is noodzakelijk (training in het Engels is mogelijk).

Ben je een mediator?
Voor mediators is de specifieke training GC en Mediation I samengesteld. Deze 5-daagse training is door het NMI geaccrediteerd en 30 PE punten in categorie 1A zijn toegekend. Alles hierover vind je op mijn website, www.govertvanginkel.nl.

Meer over mij vind je ook op YouTube en Facebook!

Praktische informatie

Start Datum: 18.11.20
Datum/Tijd: 18, 25, nov, 2, 9, 23, 30 dec 2020, 6, 13, 20, 27 jan, 3, 10, 17 feb 2021
Adres: Online
Plaats: Online
Prijs: particulier € 545,-
Website: www.govertvanginkel.nl


Govert van Ginkel

Govert van Ginkel

Weerdstede 79
3431 LT Nieuwegein
0308784645
06-21227351

mail AT govertvanginkel DOT nl

www.govertvanginkel.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30230515