GC Kring

wij trainen op basis van
Geweldloze Communicatie

← Overzicht van trainers

De Taal van het hart

Mijn activiteiten

Met plezier en passie geef ik trainingen in Geweldloze Communicatie aan groepen/teams in organisaties en aan individuen, door middel van workshops, trainingen en coaching.

In de gezondheidszorgsector werk ik met zorg professionals, die ik handvatten in Geweldloze Communicatie geef, waardoor zij in staat zijn onbegrepen gedrag van cliënten en/of bewoners te interpreteren als gevoelens en behoeften. Als gevolg daarvan zijn zij beter in staat contact te maken met en bij te dragen aan het welzijn van de cliënt.

Daarnaast leren zij gedrag en emoties van zichzelf, collegae, familieleden en andere betrokkenen beter begrijpen. Hierdoor zijn zij in staat tot diep contact en kunnen zij meer plezier beleven aan gezamenlijk bijdragen en aan elkaars welzijn.


Geweldloze communicatie

De 'taal van het hart’ geeft informatie, inzichten en handvatten om te luisteren en aft e stemmen op jezelf en anderen. Wanneer je je kwetsbaar opstelt en vanuit openheid spreekt, kan er contact ontstaan vanuit verbondenheid, mildheid en liefde voor jezelf en anderen. Dit maakt de kans op een meer harmonieuze wereld groter.


Over mijzelf

Ik geloof in de goedheid van de mens. Ik wil ontdekken wat er achter andermans of eigen gedrag zit...wat de ander of mij zelf drijft om zo te handelen. Het is mijn wens bij te dragen aan een wereld waarin mensen zichzelf en elkaar werkelijk verstaan, door ons in te leven en te verbinden met elkaar. Mijn ervaring is dat dit leidt tot wederzijds respect, helderheid, vertrouwen, ruimte, mildheid, verbinding en harmonie.


Hartelijke groet
Tineke Hertsenberg

Agenda De Taal van het hart

20.09.18 Basis Introductietraining Geweldloze Communicatie Nijmegen Tineke Hertsenberg  
18.10.18 Basis Vijfdaagse introductietraining Geweldloze Communicatie Amersfoort Tineke Hertsenberg  
22.11.18 Verdieping De impact van empathie Amersfoort Tineke Hertsenberg  
24.01.19 Basis Introductietraining Geweldloze Communicatie Nijmegen Tineke Hertsenberg  
14.03.19 Basis Introductietraining Geweldloze Communicatie Rotterdam Tineke Hertsenberg  
11.04.19 Basis Vijfdaagse introductietraining Geweldloze Communicatie Nijmegen Tineke Hertsenberg  
13.06.19 Basis Introductietraining Geweldloze Communicatie Rotterdam Tineke Hertsenberg