GC Kring

wij trainen op basis van
Geweldloze Communicatie

← Overzicht van trainers

Enzovoort Training & Mediation

Training, Coaching en Mediation

Na een HBO opleiding communicatie werd ik in 2008 geïnspireerd door de kracht en eenvoud van het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Na een 9-daagse Insensive Training Geweldloze Communicatie met Marshall Rosenberg heb ik mijn vaardigheden verdiept bij Ike Lasater, John Kinyon, Frank en Gundi Gaschler, Roxy Manning, Jan van Koert en Christiaan Zandt.

Ik leef en train volgens het gedachtegoed en deel het door middel van trainingen en workshops, actieve ondersteuning van CNVC, diverse boekvertalingen over GC, en het organiseren van internationale trainingen van collega trainers. Op mijn LinkedIn profiel vind je een overzicht van mijn scholing en opleiding.

Woorden die werken is een 4-daagse basistraining in Verbindende communicatie voor op de werkplek, gebaseerd op het gelijknamige boek van Ike Lasater & Julie Stiles. De training is uniek in opzet door de vier trainingsdagen verspreid over 4 maanden met persoonlijke begeleiding door wekelijkse follow up mails die je begeleiden tijdens het oefenen en integreren van de nieuwe vaardigheden. Naast het gelijknamige boek is er ook een luisterboek versie beschikbaar.

Tijdens mijn trainingen maak ik bewust gebruik van speelse werkvormen en gebruik ik audio en video materiaal voor variatie en afwisseling waardoor de lesstof tevens aansluit bij verschillende leerstijlen.

Agenda Enzovoort Training & Mediation

Geen activiteiten in de agenda.