GC Kring

wij trainen op basis van
Geweldloze Communicatie

← Overzicht van trainers

Wibbelink Training, Scholing en Coaching V.O.F.

In 2005 las ik het boek "Geweldloze Communicatie" van Marshall Rosenberg. Hij bleek ontwikkeld te hebben, waar ik al jaren naar zocht: een manier om in contact te blijven met de ander (en jezelf), ook als je het niet met elkaar eens bent of kritiek hebt of krijgt.
Sinds die tijd heb ik me ondergedompeld in zo'n 200 dagen seminars, workshops en zomerfestivals Non Violent Communication om het in mijn eigen leven te kunnen integreren en om het met anderen te kunnen delen.
Het heeft me veel verbinding, plezier en ontspanning gebracht en ik ervaar conflicten en kritiek steeds meer als mogelijkheid om iets te leren van en over elkaar.

Ik heb ervaring in Sociaal Cultureel Werk, onderwijs aan volwassenen en jongeren en heb een opleiding gevolgd tot Mind-Body-coach aan de RMA. In 2009 heb ik de opleiding "Mediation in Schulen" afgerond.
Ik bied maatwerktrainingen aan binnen zorg-, hulp- en dienstverlenende beroepen (in Ned. en Dtsl.) en diverse workshops met open inschrijving. Speciale passie: implementatie van Verbindend Communiceren binnen het veld van opvoeding (kinderopvang, jeugdzorg) en onderwijs, ook i.s.m. andere GC trainers. En ik geef (relatie-) coaching met vooral het proces van Verbindend Communiceren als hulpmiddel.

Mijn missie: Vanuit compassie meewerken aan een houdbare samenleving, waarin we ons steeds meer op ons gemak voelen met onszelf, met anderen en met het oplossen van onze conflicten.
Trefwoorden: helderheid, transparantie, praktijkgerichte en speelse werkvormen.

Agenda Wibbelink Training, Scholing en Coaching V.O.F.

Geen activiteiten in de agenda.