Menu

Compassionate Self

"Toen ik in 2002 voor het eerst Marshall Rosenberg's boek las was ik direct verkocht. En toch had ik als 19-jarige nog niet door hoeveel verbondenheid, begrip, maar vooral ook verbinding met mezelf, bewustzijn en vertrouwen het me zou bieden. Ik had toen ook zeker niet kunnen dromen dat ik er mijn werk van zou maken om dit krachtige gedachtegoed met anderen te delen. Wat een geluk!"

Sarah is algemeen bekend voor het brengen van humor, warmte en haar aangename rustige benadering in haar delen van Geweldloze Communicatie. Mensen voelen zich al snel veilig en op hun gemak in haar aanwezigheid. Ze heeft een authentieke, duidelijke en vriendelijke presentatiestijl. Haar levenslange interesse in persoonlijke ontwikkeling, relatiedynamiek en de rol die cultuur en ecologie spelen in het leven van mensen, samen met haar vermogen om vakkundig de weg vrij te maken voor een transformationele dialoog tussen mensen, levert krachtige leerervaringen op voor individuen en doelgroepen.

Samen met haar partner en GC-Trainer Nic Burnand biedt ze veilige ruimtes om te ontdekken en te helen. Ze organiseren en begeleiden retraites, verdiepende workshops en IFS coaching.

Sarah speelt sinds 2013 een belangrijke rol in de ondersteuning en groei van de GC gemeenschap in Zuid-Afrika. Ze heeft door de jaren dan ook een online aanbod ontwikkeld en geeft graag trainingen in het Engels.

Zie hier een blog post - https://www.compassionate-self.com/post/foreword-to-the-book-that-my-future-self-has-already-written

Sarah Dekker

Sarah Dekker

Schooldreef 28
2920 Kalmthout / Antwerpen / Roosendaal

0032470750321

sarah AT compassionate-self DOT com

www.compassionate-self.com

KvK/ondernemingsnummer: