Menu

Komcomtraining

In 2009 maakte ik kennis met verbindende communicatie. Na een introductietraining en een verdieping, richtte ik mij op andere dingen. Tot ik ontdekte dat ik bij alle boeken, artikelen die ik las, VC in de kantlijn zette. Dat ik in trainingen regelmatig het gedachtegoed van Marshall deelde met de deelnemers.
In 2014 heb ik besloten om me vooral te richten op verbindende communicatie. Voor mij is het de kern waar het om draait in communicatie. Ongeacht tussen wie of in welke setting het gesprek plaatsvindt. Wat leeft er in mij, wat leeft er in jou en wat kunnen we samen doen om het leven mooier te kleuren.
Het is mijn droom om dit te delen met anderen. Om meer mensen kennis te laten maken met het eenvoudige en praktische model, wat de nodige oefening vraagt om toe te passen. Gelukkig zei Marshall zelf dat alles wat waard is om te doen, waard is om krakkemikkig te doen. Waarmee ik wil zeggen dat niemand hoeft te wachten met toepassen en verbinding zoeken tot hij/zij het volmaakt beheerst.
Mij heeft deze manier van communiceren ruimte, rust, eerlijkheid en mededogen in contacten met mezelf en anderen gebracht.
Om vanuit een levensverrijkende energie mijn dagelijkse leven vorm te geven. Om me te verbinden met de Liefde met een hoofdletter en deze te mogen weerspiegelen.
Dat is wat ik ook anderen mensen gun en waar ik met heel mijn hart aan wil bijdragen.

Wilma Kloet

Wilma Kloet

dr de Visserstraat 17
3904 GE Veenendaal

+31619471338

w.kloet AT komcom DOT training

www.komcom.training

KvK/ondernemingsnummer: 71989145