Menu

Je doet je best als je communiceert en toch lukt het niet zoals je het zou willen?

Verbindende communicatie is een oplossing. Het leert je bij de feiten te blijven. Je gaat begrijpen wat er in je zelf en in de ander om gaat. Als je dit hebt geleerd, kun je conflicten voorkomen en oplossen. Je kunt oplossingen bedenken om elkaars leven mooier te maken omdat je weet welke behoeften jij en welke behoeften je gesprekspartner heeft. Geweldloze communicatie is de basis voor verbindend communiceren.

Mijn naam is Ike de Jong. Ik geef trainingen en coaching. Mijn hart ligt bij opvoeding en onderwijs. Ik heb 15 jaar gewerkt als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs en 23 jaar in de jeugdhulpverlening in verschillende functies o.a. als ambulant hulpverlener en gezinstherapeut. Ik ben een systemische werker en word blij als ik kan bijdragen aan verbinding in gezinnen. Verbinding tussen partners en verbinding met de kinderen. Ik ben protestants christelijk.

In juni 2021 ben ik Gecertificeerd als Trainer Nonviolent Communication.

Is je partnerrelatie niet zoals je zou willen? Begrijp je jezelf en elkaar niet meer? Wil je de relatie met een ander verbeteren? Wil je binnen jeugdzorg of onderwijs ondersteuning om meer verbinding te krijgen?
Neem dan contact met me op. Dan stemmen we af wat er mogelijk is. Het eerste consult is gratis.
Ik geef workshops per zoom voor familiegroepen, vriendengroepen, ouders van kinderen in dezelfde klas.

Ik kom graag met je in contact.

Ike de Jong
06-29345828

Ike de Jong- de Vries

Ike de Jong- de Vries

de Bats 6
6581VE Malden
0243586456
06 29345828

ikedejong AT gmail DOT com

KvK/ondernemingsnummer: