Menu

FREE UP & PLAY

Mieke Wouters studeerde muziekpedagogie, zang en muziektherapie en zong meer dan 25 jaar bij het Collegium Vocale van Philippe Herreweghe. Daarnaast is ze erkend familiaal en sociaal bemiddelaar en werkt ze als muziektherapeut en trainer/coach verbindende communicatie in een psychiatrisch ziekenhuis.
Sinds haar kennismaking met “Geweldloze communicatie” van Marshall Rosenberg is ze begeesterd om dit gedachtegoed eigen te maken en uit te dragen. In haar zelfstandige praktijk brengt ze haar passies voor muziek, “Geweldloze Communicatie” en bemiddeling op verschillende manieren samen.
Eén van die projecten is “FREE UP & PLAY”. Mieke is ervaringsdeskundige wat podiumangst betreft en heeft een lange zoektocht achter de rug. Als bij toeval merkte ze dat het proces van zelf-empathie een veel grotere impact had dan alles wat ze eerder had geprobeerd. In haar enthousiasme om dit te delen met zoveel mogelijk anderen (plankenkoorts is voor haar een metafoor voor onze angsten in het leven) , heeft ze een unieke aanbod ontwikkeld.

Mieke Wouters

Mieke Wouters

Kamiel Van Baelenstraat 11
2300 TURNHOUT
+32478672151
0032 478 67 21

miekewouters AT skynet DOT be

www.freeupandplay.be

KvK/ondernemingsnummer: