Menu

Vol Zin Leven

Ik ben Saskia Kooijman en sinds 2011 bezig met NVC en persoonlijke groei. Sinds 2020 ben ik een gecertificeerd trainer. Geweldloze communicatie leven en verdiepen is voor mij een bron van leren, groei, heling, verbinding, avontuur, gezamenlijkheid, dankbaarheid en innerlijke vrede en vreugde.

Mijn doel is om zorg te dragen voor het leven, de levensenergie en de waarden die we delen. Het is mijn verlangen dat ikzelf, en iedereen die dat nog meer verlangt, vol zin kan leven, in vrede en liefde, vrij, sappig en gelukkig.

Naast NVC volg ik nog andere paden van levenskunst zoals Zijnsorientatie en verschillende sprirituele stromingen. Wat ik merk echter is dat NVC mijn liefde heeft. Het staat zo in het leven, toegankelijk voor elke culturele en persoonlijke overtuiging waardoor mijn behoefte aan verbinding, gelijkwaardigheid en gemeenschap wordt vervuld.

Mijn begeleiding en training geef ik een op een en in kleine groepen van 3- 6 deelnemers in een eigen trainingsruimte, zowel beginners als gevorderden. Neem contact met me op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Deze kleinschaligheid biedt de gelegenheid tot intensieve interactie, delen en verbinden met wat er leeft in je, heling van oude pijn, onderling oefenen met situaties die in het moment zich voor doen door jezelf te laten zien en horen.
Ik bied de mogelijkheid om na de training met elkaar door te gaan om zo gebruik te maken van de verbinding en veiligheid die is gecreƫerd, en geweldloze communicatie te integreren in je leven door het leren, zien en zelf doen.

Saskia Kooijman

Saskia Kooijman

Paul Krugerstraat 13
6861 CR Oosterbeek

06-40575172

saskiakooijman AT hotmail DOT com

KvK/ondernemingsnummer: 55012132