Menu

Empathy 4 You

Ik werk zo'n 20 jaar met groepen, 15 jaar als agoog en de laatste 5 jaar als trainer gebaseerd op Geweldloze Communicatie. In mijn cursussen werk ik met casussen die uit de groep naar voren komen. Op deze manier kunnen nieuwe vaardigheden direct worden gekoppeld aan de dagelijkse praktijk. Verder werk ik liefdevol, soms confronterend en zoveel mogelijk aangepast op wat er speelt in de groep. Ik kan goed tot de kern komen en conflicten oplossen, waarbij alle partijen gehoord en erkend worden.

Ik volgde een driejarige opleiding bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) dit vormt de basis van mijn werk met mensen. Verder heb ik jarenlang les gegeven in volwassen educatie en het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Op dit moment ben ik kandidaat internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie.

In mijn werk laat ik me voornamelijk inspireren door Marshall Rosenberg en Mahatma Gandhi.

Ik ben aangesloten bij:
De GC Kring. Een kring van trainers in het Nederlandse taalgebied. Meer info: https://www.geweldlozecommunicatie.org

The Center for Nonviolent Communication. Een internationaal netwerk van trainers. Meer info: http://www.cnvc.org

CRKBO: Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs in het Register Docenten. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Jort Bijleveld

Jort Bijleveld

Aarhuispad 35
3067 PR Rotterdam
06-18814001
06-18814001

post AT e4y DOT nl

www.e4y.nl

KvK nr: 50421867

41.4 735 17