Menu

Zayma Training & Coaching

Gek genoeg leren we op school wel hoe we grammaticaal correct onze taal moeten spreken, maar bijna niets over het belang van taal bij het onderhouden van onze relaties met anderen. Toen ik in 2011 voor het eerst in aanraking kwam met Geweldloze Communicatie werd dit mij ineens pijnlijk duidelijk. Toch was ik ook blij, dat ik nu eindelijk het gereedschap in handen had om het soort contact te maken met anderen waar ik eigenlijk naar verlangde.

Ik vond het niet makkelijk om een voor mij geheel nieuwe taal te leren. Ik blijf het waarschijnlijk altijd met een accent praten. Maar mijn hoop is dat mijn kinderen er tenminste al wat vloeiender in zullen zijn dan ik. En voor mijn kleinkinderen zal het hopelijk hun moedertaal zijn. Ik gooi als het ware een kiezelsteentje in de oceaan die mijn droom in beweging zet. Beginnend met een rimpeling, steeds verder uitgroeiend tot uiteindelijk een onhoudbare golf. Ik droom van een wereld vol gezinnen in hun kracht. Waarvan de gezinsleden kunnen stoppen met op de autopiloot te reageren en echt diep contact met elkaar hebben. Contact van waaruit onvoorwaardelijke liefde kan stromen in plaats van het gevoel te hebben geleefd te worden en geen tijd om nader tot elkaar te komen. Waar werkelijk wordt geluisterd naar elkaar en iedereen er mag zijn, exact zoals die is.

Mijn missie is om ook jou de taal van die onvoorwaardelijke liefde te leren, zodat jij er ook anderen mee aan kunt steken en zo samen het rimpeleffect versterken. Ik wil je helpen bewuster te maken wat er werkt en niet werkt in je communicatie. En woorden geven om uit te drukken wat er werkelijk in je leeft, zelfs al is dat soms nog met een licht accent. Zodat je meer verbinding en compassie kunt gaan ervaren in je relaties met anderen. Dit doe ik met mijn trainingsprogramma Ouderschap met Compassie en Communiceren met Compassie en het schrijven van artikelen, te lezen in Kiind Magazine, De Bewuste Mama en op mijn websites.

Astara Lieuw-On

Astara Lieuw-On

Aarhuispad 35
3067 PR Rotterdam
084-0032383
info@zayma.com

info AT zayma DOT com

www.zayma.com

KvK/ondernemingsnummer: 53663128