Menu

CommunicatieWijs

Ik werk als communicatietrainer, managementcoach en facilitator, gebaseerd op Geweldloze Communicatie en Integrated Clarity (vrijvertaald als 'GC voor teams/ organisaties'). Ik ervaar dagelijks hoe gesprekken en samenwerkingen fundamenteel anders verlopen als ik - en anderen - de intentie en vaardigheden hebben tot verbinding. Ik ondersteun graag anderen die ook meer op deze manier willen communiceren.

Zo geef ik de 5-daagse leergang 'Verbindend Leiderschap' voor managers en leiders. En de 8-daagse Train de Trainer voor wie verbindende communicatie wil trainen binnen zijn team, organisatie of groepen. Deze zijn speciaal gemaakt op basis van hun leerwensen en issues waarmee zij worstelen in de praktijk. Zie hiervoor mijn website.
Daarnaast verzorg ik in-company trainingen als 'effectief samenwerken' en 'aan- en afspreken'. En doe ik trajecten voor teams en organisaties die vooruit willen. Klanten voor wie ik werk zijn de (rijks)overheid waaronder diverse ministeries en gemeenten, not for profit organisaties als het WNF en organisaties als ABN AMRO, NS, ProRail, Cito, NOS, Reclassering. Ook werk ik voor diverse onderwijsinstellingen als de HAN, Hogeschool InHolland, zorg- en welzijnsinstellingen en woningcorporaties.

Ik ben eigenaar van trainings- en adviesbureau CommunicatieWijs. Zie onze promofilm voor wat we doen: http://www.communicatiewijs.nl/cw/video/breek-het-ijs
In 1990 ben ik afgestudeerd in communicatiewetenschap en sinds 2012 ben ik internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie.

www.communicatiewijs.nl,

Nicole van Ladesteijn

Nicole van Ladesteijn


Arnhem

0626066546

info AT communicatiewijs DOT nl

www.communicatiewijs.nl

KvK nr: 32074981

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Nicole van Ladesteijn