Menu

CommunicatieWijs

Ik werk als communicatietrainer, team- en organisatiecoach, geheel gebaseerd op Geweldloze Communicatie en Integrated Clarity (vrijvertaald als 'GC voor teams/ organisaties'). Ik ervaar dagelijks hoe gesprekken en samenwerkingen fundamenteel anders verlopen als ik - en anderen - de intentie hebben tot verbinding. Communiceren op hoofd-, hart- en zijnsniveau geeft mij het soort contact waarvan ik blij word. Ik ondersteun graag anderen die ook meer op deze manier willen communiceren.

Zo geef ik open trainingen voor leiders/ managers en professionals: 'Verbindend Leiderschap' en 'Verbindend samenwerken'. Deze zijn speciaal gemaakt op basis van hun wensen en issues waarmee zij worstelen in de praktijk.
Daarnaast verzorg ik in-company trainingen als 'effectief samenwerken' en 'verbindend communiceren'. En doe ik trajecten voor teams en organisaties die vooruit willen. Klanten voor wie ik werk zijn de (rijks)overheid waaronder diverse ministeries en gemeenten, not for profit organisaties als het WNF en organisaties als ABN AMRO, NS, ProRail, Cito, NOS, Reclassering. Ook werk ik voor diverse onderwijsinstellingen als de HAN, Hogeschool InHolland, zorg- en welzijnsinstellingen en woningcorporaties.
Ik werk op basis van de door mij beproefde 3-O-aanpak (lees hierover meer op de site) en gebruik behalve GC ook Deep Democracy en transformerende managementpraktijken van hedendaagse managementexperts.

Ik ben eigenaar van trainings- en adviesbureau CommunicatieWijs. Zie onze promofilm voor wat we doen: http://www.communicatiewijs.nl/cw/video/breek-het-ijs
Ook ben ik partner in Empathiefactor voor team- en organisatieontwikkelingstrajecten.
In 1990 ben ik afgestudeerd in communicatiewetenschap en sinds 2012 ben ik internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie.

Ik ben getrouwd en moeder van twee tieners, houd van tennis, skiƫn, zingen, theater/film, spiritualiteit en reizen.
www.communicatiewijs.nl, www.empathiefactor.nl

Nicole van Ladesteijn

Nicole van Ladesteijn


Arnhem

0626066546

info AT communicatiewijs DOT nl

www.communicatiewijs.nl

KvK nr: 32074981

24.0 737 17