Menu

Human Matters

Onze aanpak is speels, actief en ervaringsgericht. In onze introductiedriedaagsen focussen we op: radicale eerlijkheid, empathie en zelfempathie. Onze sessies maken we telkens op maat van de leervragen van de deelnemers.

In verdiepingssessies focussen we op: conflicten oplossen, nee zeggen en nee horen, bemiddelen bij conflicten, omgaan met 'oud zeer' en het inoefenen en verdiepen van interactie waarbij empathie, radicale eerlijkheid en zelfempathie functioneel gebruikt worden.

Alle open sessies gaan door op de Heerlijckyt: een prachtig kader met een prima accommodatie waar het leren afgewisseld wordt met genieten en 'Heerlijck' (ver)ademen.

Human Matters vertaalt VC op een no-nonsense manier naar organisaties en bedrijven. Een groot Belgisch internationaal bedrijf stimuleert alle leidinggevenden een basisopleiding te volgen in VC. De effecten van deze benadering zorgen voor een bijzonder klimaat en een hoge motivatie en arbeidsvreugde bij de medewerkers en leidinggevenden. Deze cursussen zijn enkel toegankelijk voor de eigen medewerkers.

Erwin Tielemans

Erwin Tielemans

Begoniastraat 30
B2627 Antwerpen-Brussel
+32 474 360 360
+32 474 360 360

erwin AT humanmatters DOT eu

www.humanmatters.eu/nl/ons-aanbod/open-aanbod

KvK nr:

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Erwin Tielemans

15.3 743 17