Menu

Wilma Aarts

Met de taal van het hart zuiver ik mijn spreken en denken en verruim ik mijn hart. De taal is slechts de ingang, een weg. Als ik eenmaal heb ervaren hoe ik bij mededogen kan komen, doet die precieze taal er steeds minder toe.

Graag leer ik aan nieuwkomers op een zo eenvoudig mogelijke manier de principes van geweldloze communicatie. De taal van het hart is heel simpel, maar heel lastig in de praktijk te brengen, vooral als het het hardst nodig is! Daarom oefen ik veel met eigen voorbeelden.

De afgelopen vier jaar heb ik steeds enkele malen per jaar introductie- en vervolgtraining gegeven aan het Han Fortmanncentrum in Nijmegen. Tot mijn grote genoegen en voldoening ontdek ik dat ik in de loop der jaren cursisten in twee dagen steeds verder kan brengen. Ik voer mijn werk als trainer uit naast mijn inspirerende baan bij de Stichting voor Interculturele Participatie en Integratie in mijn woonplaats Amsterdam.

Naast mijn trainingen aan het Han Fortmanncentrum in Nijmegen heb ik de laatse jaren onder meer trainingen gegeven aan onderwijzers van een basisschool, psychiaters en psychologen (al of niet in opleiding), belangstellenden voor mindfulness, bezoekers van het festival van de geweldloze communicatie en bestuursleden van hondenclubs. In Amsterdam leid en volg ik een oefengroep waaruit ik zeer veel inspiratie en ondersteuning put.

Mijn opleiding heb ik bij diverse geweldloze communicatietrainers in binnen- en buitenland gevolgd. Zelf ben ik als kandidaat trainer bezig met mijn certificering bij het wereldwijde Center for Nonviolent Communication, een wereldgemeenschap waarmee ik me verbonden voel.

Wilma Aarts

Wilma Aarts

Commelinstraat 171
1093 TP Amsterdam
0206947008
0646216031

wilma.aarts AT planet DOT nl

KvK nr: