Menu

What’s alive

Aine Howard, de trainer
In 2004 kwam ik Geweldloze Communicatie tegen en werd geïnspireerd. Ik heb meerdere intensieve trainingen gedaan, ook met Marshall Rosenberg. Ik ben een CNVC internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie (2011)en ik geef sinds 2007 GC trainingen.

GC helpt mij om kracht en compassie te ontwikkelen – voor mezelf en voor anderen. Mijn drijfveer is om zelf te ontwikkelen in mijn vermogen dit moment te ontmoeten in wisheid en met zorg + de methode te delen, en bredere bekendheid te geven. De "taal van het hart" heeft me betekenis en zingeving gebracht.”
Ik zoek steeds de verdieping en zie GC als een praktische spiritualiteit, mijne huidige ondersteuning hierbij zijn Focusing , Insight Dialogue (mindfullness in relatiie vanuit buddhistishe invalshoek ,ik heb 2 jaren een intensief wekelijkse intervisie traject gedaan + geef trainings hierin)+ de werk van Robert Gonzales ; "spiritual nvc".
in 2011 heb ik zijn 2 jaar LIFE program to develop awareness of the consciousness of “the living energy of needs” afgerond;"Ik waarderen allerleid processen die helpen met genezen van oude traumas/kernovertuigingen door lichaam bewustheid en onderstuening van loslaten van blokkades.
Voor mij de theory is alleen nuttig als het is effectief in de praktijk dus behalf van de trainings , coachings en mediaties ben ik vaak als deelnemer , ondersteuner of organiser bij NVC resedential weken aanwezig hier in Nederland en in europe.
Eerder in mijn loopbaan heb ik in de zorg en in het bedrijfsleven gewerkt. Ik combineer mijn activiteiten rond GC nu met telefonische hulpverlening bij Sensoor,Vrouwen Academie West , Critical Mass en buurtbemiddeling.

Aine Howard

Aine Howard

Anjeliersstraat 67-2
1015 ND Amsterdam
0206271515

aine AT xs4all DOT nl

www.whatsalive.nl

KvK nr:

18.6 736 17