Menu

Trainingscentrum de Regenboog

Sinds 2002 ben ik geïnteresseerd in Geweldloze Communicatie en nam deel aan Comcafés en oefencirkel/groepen, introductie-, verdieping- en jaartraining. In 2009 heb ik de twaalfdaagse training Train de Trainer afgesloten. Tevens volgde ik in het zelfde jaar in Zwitserland een tiendaagse Intensive International Training gegeven door Marshall Rosenberg, Marianne Göthlin en Klaus Karstädt.

In 2009 ben ik gestart met het geven van trainingen in Verbindende Communicatie, waarvan drie introductietrainingen, twee themadagen en in 2010 ben ik gestart met een oefencirkel maandelijks en een tweewekelijks Comcafé.

Sinds september 2009 begeleid ik een oefencirkel via Skype voor mensen die niet naar een training kunnen komen door ziekte of beperking. Aanmelden kan met een mail naar regenboogtrainingen@gmail.com.

Verder coach ik en bemiddel bij conflicten via Buurtbemiddeling en Herstelcirkels https://herstelcirkels.nl/nl/home/.
Als bestuurslid van de stichting Transformi, worden projecten ondersteunt om de toegankelijkheid naar GC te vergroten.

Ik leef vanuit een positieve levenshouding en mijn doel is om te leren en te groeien in bewustzijn om verbinding te ervaren met alles wat Is.

Door middel van trainingen in Verbindende Communicatie wil ik vrede in mijzelf en daarmee ook in onze wereld bevorderen.

Warme groet,
Anke

Anke van Mourik

Anke van Mourik

Kanonsdijk 7
3737 MS Groenekan

06-29492293

regenboogtrainingen AT gmail DOT com

www.regenboogtrainingen.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30063797