Menu

Verbindende communicatie heb ik pas echt ontdekt in 2018 en dit was een eyeopener! Ik zag hoe Marshall Rosenberg mensen hielp om helder te krijgen wat er nu echt aan de hand was, met zichzelf maar ook met de ander, gebruikmakend van verbindende communicatie. Helderheid en meer verbinding, zonder mezelf steeds weer kwijt te raken als communicatie lastig wordt, dat wilde ik ook!

Verbindende communicatie is voor mij ondertussen een waardevolle manier van communiceren en leven geworden. Het brengt mij meer vrijheid, plezier maar ook helderheid en rust in mijn leven. Het helpt mij bewuster in contact te komen met mijzelf, mijn lijf en de ander.

Sinds 1995 werk ik als een consultant, coach en trainer op het vlak van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Vavaf 2006 geef ik, op HBO conform niveau, les aan therapeuten in de Celzouttherapie volgens Dr. Schüssler en ontwikkel hiervoor ook trainingen. Waarbij de ‘taal van het lichaam en het leven’ centraal staat.
De kracht en de mogelijkheden van verbindende communicatie in mijn leven en mijn werk, hebben me ertoe aangezet om me ook Internationaal te certificeren bij het CNVC (The Center for Nonviolent Communication - https://www.cnvc.org).
In verbindende communicatie maak ik ook bewust gebruik van het lichaam. (Body based NVC / somatic NVC / embodied NVC).

Wat wil gezien, ervaren en geïntegreerd worden in jouw leven?
Wat vertelt je lijf? Luister jij?
Wat kom je tegen in relaties? Waar verlang jij naar?
Hoe kun jij hierin bijdragen voor jezelf, voor je lijf en voor de ander?

Lysbeth  Mulder Rouhof

Lysbeth Mulder Rouhof

Nassaulaan 18
5062 JN Oisterwijk

06 45632385

info AT lysbethmulder DOT nl

KvK/ondernemingsnummer: 17239391