Menu

PlayScapes

Matthew Rich-Tolsma is een ervaren en internationaal gerespecteerde coach, consultant en bemiddelaar. Hij heeft heeft gewerkt met senior managers en hun teams binnen een breed scala aan organisaties. Ooit is hij begonnen met een opleiding tot pedagoog en werkte met kinderen en leraren in Afrika en Aziƫ. In Europa heeft hij - na een korte periode in de academische wereld - zijn aandacht voornamelijk gericht op het werken met organisaties.

Matthew heeft veel ervaring met het werken met kinderen, ouders en gezinnen en professionals binnen het pedagogisch werkveld. Aan de andere kant draagt hij GC uit binnen het hoger onderwijs en de bedrijfswereld, vooral gericht op de bovenlaag van organisaties. Naast zelf veel trainingen te verzorgen, blijft Matthew nieuwsgierig naar nieuwe cursussen en mogelijkheden om met anderen van gedachten te wisselen.

In totaal is Matthew GC al meer dan vijftien jaar aan het verspreiden in Afrika, Aziƫ, Europa en Noord-Amerika, waarvan sinds 2012 als CNVC gecertificeerde trainer.

Matthew  Rich-Tolsma

Matthew Rich-Tolsma


6043 ET Roermond

+31 648454659

matthew AT playscapespresents DOT com

playscapespresents.com

KvK/ondernemingsnummer: 55310109